Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (7.11 secunde)
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
Printre locatiile studiate se afla Harsova, Drobeta Turnu Severin, Babadag, Tulcea, Murighiol (Dobrogea), Falticeni, Piatra Neamt, Bacau, Dumbrava Rosie, Ruginoasa (Moldova), Cluj, Jucu de Sus, Iernut, Simeria, Turda, Dej (Transilvania Nord, Valea Somesului), Lipova, Teius, Vintu de Jos (Transilvania Centru, Valea Muresului), Comana, Venetia, Sambata, Bogata, Talmaciu, Porumbacu de Sus (Transilvania Sud, Valea Oltului).
“La nivel teritorial, numarul de someri a crescut in toate judetele si in municipiul Bucuresti, cresterile cele mai importante inregistrandu-se in judetele Bacau (2.
“Banii care ar trebui sa intre in contul orasului Navodari merg la Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Bacau pentru ca pavilionul administrativ al Petromidia figureaza pe teritoriul Constantei.
Alte destinatii carora li s-au suplimentat transportul feroviar sunt Bacau, in zilele de 30 si 1 mai, Cluj Napoca, in perioada 30 aprilie - 4 mai, Brasov pentru perioada 1 - 3 mai, Craiova, intre 30 aprilie - 3 mai si Galati, in zilele de 29 si 30 mai.
A urmat apoi Portul Constanta, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, Otelul Galati, FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National Bucuresti, Hapoel Bnei Sachnin, Maccabi Netanya si Sageata Stejaru.
Ancheta privind activitatea Eco Ledo Net a dus catre Bacau si se leaga de nume sonore precum Ioan Bivolaru sau Corneliu Iacubov, prin intermediul unuia dintre partenerii de afaceri ai acestuia.
Mugur Isarescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova (octombrie 2003), al Universitatii din Pitesti (decembrie 2006), al Universitatii "George Bacovia" din Bacau (august 2007) si al Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj Napoca (26 februarie 2009).
Prin accesibilitatea si diversitatea modelelor, DEICHMANN a reusit astfel sa devina magazinul in care tu ai cea mai mare incredere In Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Bucuresti-Berceni si Militari, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani si acum Afi Palace Cotroceni ai acces la provocarile propuse de DEICHMANN, in materie de incaltaminte si accesorii, transpuse bineinteles in preturile convenabile atat de dragi familiei tale.
Totodata, ne aflam in grafic cu lucrarile de constructie la celelalte noua proiecte aflate in derulare in Bucuresti, Iasi, Brasov, Bacau si Ploiesti.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Acest program este deja functional in localitatile Sarata - judetul Bacau, Cornesti -judetul Dambovita, Romanasi si Zalha - judetul Salaj si este in curs de implementare in alte cinci localitati din judetele Timis, Hunedoara si Caras-Severin.
• Bucuresti - Bacau; • Bucuresti - Suceava; • Bucuresti - Iasi. Informatii suplimentare despre circulatia trenurilor internationale sunt disponibile la statiile si agentiile CFR, la telefon:
Primul zbor a avut loc in 1985, iar din 1988 a intrat in serviciul fortelor aeriene romanesti. Avionul era realizat prin colaborarea Avioane Craiova cu Aerostar Bacau, IAR Brasov, Aerofina Bucuresti si Turbomecanica Bucuresti.
Din Romania pot participa cu piese, precum componente pentru fuselaj si pentru trenuri de aterizare, IAR Brasov, Avioane Craiova, Aerostar Bacau si Romaero.
Urmeaza, pana la sfarsitul anului, statii la Slatina, Iasi, Suceava, Bacau, Focsani, Braila si Sibiu. "Bioromoil va investi in urmatorii trei ani circa 25 de milioane de euro din resurse proprii si din fonduri atrase pentru a dezvolta in Romania o retea de 100 de statii AutoMat.
Pe locul al doilea este Nord-Est Romania, respectiv judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui, unde puterea de cumparare este de 29% din media UE.
Iasi, Maramures, Brasov, Suceava, Neamt, Constanta, Bihor, Bacau, Calarasi, Prahova, Caras-Severin, Cluj etc. De asemenea, vor reveni la ECOAGRIS si reprezentanti ai unor firme internationale, respectiv din Elvetia, Italia, Ungaria.
Ioan Niculae detine combinatele,chimice Viromet Victoria, Amurco Bacau, Nitroporos Fagaras, Chemgas Slobozia, Donau Chem Turnu Magurele si Azochim Savinesti, fiind este cel mai important jucator de pe piata de ingrasaminte din Romania.
Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat ca autostrada Siret-Suceava-Bacau-Marasesti-Tisita este prevazuta in planul de amenajare a teritoriului national aprobat prin Legea 363/2006 si a adaugat ca acest coridor exista natural.
google-analytics.com